Succesvolle business cases van B2DNA

 • Facilicom SalesManagement Programma

  logo van Facilicom SalesManagement Programma

  Het Facilicom SalesManagement Programma is een co-productie tussen B2.DNA & Facilicom Management Development en wordt gewaardeerd met een 8,8! Deelnemende Facilicom Divisies:

  Lees meer →
 • Scheldebouw Management Development

  logo van Scheldebouw Management Development

  Als internationale gevelbouwer hebben Product Designmanagers (PDM) binnen Scheldbouw een spilfunctie, waarbij de constante deadlines in combinatie met vele interne en externe stakeholders en frequent reizen een groot appél doet op flexibiliteit, intinsieke stevigheid en management capaciteiten.

  Lees meer →
 • Teamdevelopment Thales Railsignaling team

  logo van Teamdevelopment Thales Railsignaling team

  Railsignaling wordt door de Thales directie als groeimarkt gezien. Het is dan ook van cruciaal belang dat het Railsignaling Team klaar is om zowel de aquisitiefase als beheerfase succesvol, winstgevend en klantgericht vorm te geven.

  Lees meer →
 • Experis Interim Professioneel Programma

  logo van Experis Interim Professioneel Programma

  Het Experis Interim Professioneel Programma gaat over: vergroten van de pro-activiteit én de toegevoegde waarde die interim professionals leveren bij klanten, vanuit vakmanschap en verbinding.

  Lees meer →
 • Thales HR Partner in Business Programma

  logo van Thales HR Partner in Business Programma

  Thales is een 'people's business' en mede daardoor speelt HR een belangrijke rol binnen de organisatie. Het Thales HR Partner in Business Programma (PiB) is ontwikkeld om de impact van HR op het behalen van de businessdoelen verder te vergroten, op zowel tactisch- als strategisch niveau.

  Lees meer →
 • Experis Management Route (Manpower Group)

  logo van Experis Management Route (Manpower Group)

  De markt waarin Experis opereert is zeer competitief en sterk in beweging. Krachtig leiderschap is in deze fase cruciaal. De Experis Management Route is een acht maanden durend programma met focus op: versterken leiderschap, vergroten commerciële impact en versterken coachingsvaardigheden.

  Lees meer →