B².DNA en de maatschappij

B².DNA gelooft in het principe: ‘delen is laten groeien’. Wij geloven daarnaast dat ieder mens unieke kwaliteiten heeft waarmee hij/zij mensen en de maatschappij kan laten groeien en ontwikkelen. Om deze principes te koppelen aan onze passie voor coaching, hebben wij CoachesGiveBack opgericht. CoachesGiveBack is een non-profit beweging die coaching/ontwikkeling mogelijk maakt voor mensen die dit niet kunnen betalen.

CoachesGiveBack in het kort:                      

Coaches in het netwerk van B².DNA investeren hun kennis en tijd in het coachen van mensen die daar geen financiële middelen voor hebben.

De mensen die gecoached worden betalen niet voor de sessies, maar zetten hun eigen talenten belangeloos in voor anderen. Enkele praktijkvoorbeelden:

  • het geven van bijles aan minder kansrijke jongeren
  • het organiseren van een bijeenkomst in de buurt om het 'samenzijn' te versterken
  • het zijn van een buddy voor een vereenzaamde buurtbewoner.

Bouw jij mee aan CoachesGiveBack?

CoachesGiveBack heeft de ambitie om uit te groeien tot een organisatie met landelijke dekking, dus ben jij professioneel coach meld je dan aan en bouw met ons mee aan een betere maatschappij! Qua tijdsbelasting kun jij natuurlijk zelf bepalen hoeveel mensen je wilt begeleiden. Wil je graag meer informatie bel dan direct met Edwin Londeman (06 50503786) of stuur een mail naar [email protected].

Coachees aanmelden?

Heb jij iemand in je omgeving die coaching nodig heeft, maar hier niet voldoende financiële middelen voor heeft meldt hem/haar dan aan via deze site en wellicht dat wij dan samen 'beweging kunnen gaan creëren'!

Coaches Give Back in de pers (AD):

 

 

Meer weten over onze aanpak? of heb je vragen?
Bel direct met Edwin op 06 50 50 37 86 of stuur een email naar [email protected]