B².DNA Partners

 

Edwin Londeman, Partner B2.DNA

Ik word constant weer gedreven en uitgedaagd door de vraag: hoe kun je ervoor zorgen dat mensen zich vanuit intrinsieke motivatie wíllen verbinden aan het behalen van de organsiatiedoelen. Én op welke manieren kunnen organisaties, afdelingen, teams en medewerkers het aanwezige potentieel optimaal ontwikkelen én doelmatig inzetten.

Mijn aanpak en programma’s worden over het algemeen als verbindend, uitdagend én tegelijkertijd op zijn tijd confronterend ervaren. Kortom, ik kies niet de ‘makkelijke’ weg, maar wel een weg die leidt tot verdieping en resultaat! Elkaar scherp houden en sámen werken aan het behalen van de gestelde doelen is wat mij drijft.

Klanten waarmee ik zowel nationaal als internationaal intensief heb samengewerkt zijn o.a.: ING, Experis, Facilicom, MNF-Bank, Thales, Qolor, Bijenkorf, Praxis, Ernst & Young, WIN, HEMA, KPMG, Manpower, Rijkswaterstaat, RAET, De Haan & Martojo, Metso, ABN-AMRO, Loyens & Loeff, De Heus, ABAB, CSU

Meer informatie? Bel naar 06 50 50 37 86 of mail naar elondeman@b2dna.nl

Tom de Geus, Partner B2.DNA

Ik persoonlijk richt mij met name op het vakgebied Change Management, Business Management en Business Development. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het individueel coachen van managers & professionals. Vanuit een systemische aanpak werken aan het vergroten van de effectiviteit, efficiency en plezier van mensen in organisaties is wat mij al meer dan twintig jaar boeit en drijft.

Ik heb een 6-jarige postdoctorale opleiding Gedragswetenschappen en Veranderkunde vanuit systeemdenken gevolgd aan de Erasmusuniversiteit. Ik ben BIG geregistreerd. Daarnaast ben ik actief geweest als project- en lijnmanager in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven.

Klanten waarmee ik zowel nationaal als internationaal intensief heb samengewerkt zijn o.a.: Thales, BEL, SNS REAAL, Ernst & Young, KPMG, Rijkswaterstaat, KPN, Loyens & Loeff Advocaten, Fiscalisten & Notarissen

Meer informatie? Bel naar 06 55 84 08 50 of mail naar tdegeus@b2dna.nl

Marijn Dane, Partner B2.DNA

In het jaar 2002 is bij mij de focus ontstaan om me in te zetten voor leidinggevenden, omdat mijn toenmalige cliënten me een geboren pionier in het ontwikkelen van Talentrijk Leiderschap vonden en ik er veel plezier aan beleefde. Sindsdien heb ik mijn expertise verder uitgebouwd en meer dan duizenden leidinggevenden CEO’s, projectleiders etc. geholpen met hun missie om een krachtige en succesvollere leider te zijn binnen de eigen werkcontext.

Business en People development voor mijn cliënten levert in het algemeen 4 gemoedstoestanden op: rustig, gedegen, vol vertrouwen en stralend.

Mijn passies zijn “natuurlijk” ondernemen, gezin, vrienden, familie, sporten, leren en nieuwe werelden ontdekken, zowel letterlijk als figuurlijk. Ik haal nog steeds mijn inspiratie uit het buitenland en ik draag bij aan het verspreiden van “leiderschap-kennis” met verschillende vakinhoudelijke publicaties. Verder ben ik directeur van het trainingsbureau Axis Consultancy en de NLP School. De formele strepen op mijn jas zijn: Dyslecticus, Master of Science in Management, gecertificeerd Trainer, Belbin Master trainer en Internationaal NLP-Trainer.

Organisaties waar ik onder andere samen werk aan development zijn: Loyens & Loeff, NS, Arcadis, EY, UWV, SGS Search, Berend & Slump, Gemeenten & Ziekenhuizen.

Meer informatie? Bel naar 06 466 352 55 of mail naar mdane@b2dna.nl

SAMSUNG 

Karen Scheidema, Office Manager B2.DNA

Na afronding van mijn studie Communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen heb ik een aantal jaren als intercedente bij TempoTeam gewerkt. Na een uitstap naar de hotellerie in Frankrijk ben ik terug in Nederland als directiesecretaresse aan de slag gegaan voor de directeur Reisinformatie bij de NS. Daarnaast ben ik in 2008 de verkorte PABO-opleiding gaan doen. Na afronding daarvan ben ik als leerkracht op een basisschool aan de slag gegaan. Tussen 2010 en 2013 heb ik naast mijn baan als leerkracht op een basisschool, drie dagen in de week als office manager voor B2.DNA gewerkt. Inmiddels heb ik mijn baan als leerkracht opgezegd en heb ik mij volledig toegelegd op mijn werk voor B2.DNA en de fulltime opvang van onze twee pleegkinderen.

Wat mij drijft is het goed laten verlopen van de projecten van B2.DNA en daarmee mijn bijdrage leveren aan het succes van onze klanten.

Meer informatie? Bel naar 06 490 80 832 of mail naar kscheidema@b2dna.nl

Het B2.DNA Team

Bij B2.DNA werkt u met een vast team van consultants, trainers en coaches die minimaal 10 jaar ervaring hebben. Zij hebben zelf een ruime praktijk ervaring op het gebied van management, teamontwikkeling en organisatieverbetering.

Omdat in veel van onze aanpakken ondernemend gedrag centraal staat, werken we voornamelijk met zelfstandige professionals die dagelijks zelf ondernemen en makkelijk de vertaalslag maken naar uw praktijk.

Meer weten over onze aanpak? of heb je vragen?
Bel direct met Edwin op 06 50 50 37 86 of stuur een email naar elondeman@b2dna.nl